Rezultati upisa u I ciklus 2017. obrazovanja za odrasle

Upisi-skoleSvi kandidati koji su se prijavili za upis u I godinu/razred obrazovanja za odrasle  su zadovoljili kriterij upisa i svi su primljeni.

Read more: Rezultati upisa u I ciklus 2017. obrazovanja za odrasle

Svi kandidati za obrazovanje odraslih su primljeni

medicinska skola bihacS obzirom da nam pristižu brojni upiti kandidata koji su se prijavili u program "Obrazovanje odraslih" da su svi kandidati koji su aplicirali primljeni, jer maksimalan broj kandidata nije prevaziđen, tako da možemo slobodno konstatovati da su svi primljeni.

Read more: Svi kandidati za obrazovanje odraslih su primljeni

Sastanak kandidata za program "Obrazovanja odraslih"

sastanak obrazovanje odraslih- Obavještavamo sve kandidate koji su se prijavili u I ciklus (prvi razred) obrazovanja odraslih da će sastanak sa kandidatima biti upriličen u ponedjeljak, 14.09.2015. godine u 16 sati u prostorijama škole. Na tom sastanku će kandidati dobiti rješenja o prijemu i ugovore koje će trebati potpisati. Također, kandidati će imati priliku da se upoznaju sa detaljima vezanih za nastavu, polaganje ispita i drugim pravilima važnih za ovo obrazovanje.

Read more: Sastanak kandidata za program "Obrazovanja odraslih"

Upis u program obrazovanja odraslih

Donosimo vam Upis u obrazovanje odraslihinformacije za polaznike koji žele upisati program obrazovanja odraslih (alternativni program vanrednom polaganju)

Read more: Upis u program obrazovanja odraslih

PONOVNI POZIV za sastanak kandidata za program "Obrazovanja odraslih"

sastanak obrazovanje odraslih- Obavještavamo sve kandidate koji su se prijavili u I ciklus (prvi razred) obrazovanja odraslih da će sastanak sa kandidatima biti upriličen u četvrtak, 17.09.2015. godine u 15 sati u prostorijama škole. Na tom sastanku će kandidati dobiti rješenja o prijemu i ugovore koje će trebati potpisati. Također, kandidati će imati priliku da se upoznaju sa detaljima vezanih za nastavu, polaganje ispita i drugim pravilima važnih za ovo obrazovanje.

Read more: PONOVNI POZIV za sastanak kandidata za program "Obrazovanja odraslih"

O programu "Obrazovanje odraslih"

Obrazovanje odraslih 2014Ukoliko ste završili srednju školu, a niste  REDOVAN student, u JU Medicinskoj školi Bihać možete izvršiti prekvalifikaciju u programu obrazovanja odraslih i steći diplomu o završenoj srednjoj medicinskoj školi za zanimanje medicinska sestra – tehničar.

Read more: O programu "Obrazovanje odraslih"

Subcategories