Upis za vanredne kandidate je u toku

upis vanredni 2015Upis za vanredne kandidate (one kandidate koji su upisali vanredno polaganje najkasnije do augusta 2014.) za augustovski ispitni rok je počeo. Ispite možete prijaviti u periodu od 03.08.2015. Godine (ponedjeljak) do 14.08.2015. Godine (petak) u vremenu dd 9 – 13 sati! Molimo vas da se strogo pridržavate navedenih termina.

Read more: Upis za vanredne kandidate je u toku

Raspored polaganja ispita u januarskom roku 2015. godine

prijavaObjavljujemo raspored polaganja ispita za vanredne kandidate u januarskom ispitnom roku 2015. godine.

Read more: Raspored polaganja ispita u januarskom roku 2015. godine

Raspored polaganja ispita za junski rok 2015.

vandredniObjavljujemo raspored polaganja ispita za junski rok 2015. za I i II razred.

Read more: Raspored polaganja ispita za junski rok 2015.

Vanredni ispiti u januarskom roku počinju 08.01.

INFO vanredniObavještavamo sve one koji polažu vanredno (vanredni kandidati) da će ispiti za prvi i drugi razred početi u četvrtak, 08.01.2015. godine.

Read more: Vanredni ispiti u januarskom roku počinju 08.01.

Obavijest o dodjeli diploma za vanredne kandidate

dodjela-diplomaObavještavamo sve vanredne kandidate koji su u januarskom roku okončali polaganja ispita u našoj školi, da svoje diplome mogu preuzeti od četvrtka, 12.03.2015. godine u periodu od 08,00 do 12,00 sati u sekretarijatu škole. Naravno, oni koji taj dan ne budu u mogućnosti da dođu, imaju mogućnost da dođu svakim radnim danom u pomenutom terminu i preuzmu svoju dokumentaciju.

Read more: Obavijest o dodjeli diploma za vanredne kandidate

Termini upisa i prijava ispita za vanredne kandidate

Vanredno polaganje naslovnaVanredni polaznici koji su upisali polaganje Medicinske škole u Bihaću vanredno sve do augusta 2014. su obuhvaćeni ovim uputama koje ćemo dati. Oni kandidati koji do sada nisu upisali vanredno Medicinsku školu u Bihaću, neka pročitaju pravila koja se odnose na obrazovanje odraslih, jer više ne postoji mogućnost vanrednog obrazovanja.

Read more: Termini upisa i prijava ispita za vanredne kandidate

Raspored maturskih ispita i odbrana maturskog rada

maturski ispitiObjavljujemo raspored odbrane maturskog rada, kao i raspored polaganja maturskih ispita za vanredne kandidate smjera "medicinska sestra - tehničar". Ostali smjerovi će se individualno dogovoriti sa članovima komisije.

Read more: Raspored maturskih ispita i odbrana maturskog rada

Praktična nastava za kandidate treće i četvrte godine

Prakticna nastavaObavještavamo vanredne kandidate koji treabaju obaviti praktičnu nastavu kako bi pristupili polaganju ispita iz praktične nastave 3. i 4. razreda, da se mogu javiti predmetnim nastavnicima svakim radnim danom od 08:00 do 08:30 u prostorijama Kantonalne bolnice.

 

Imena predmetnih nastavnika:

Kolaković Fahrisa
Hrnjica Sadina
Dizdarić Azra
Samardžić Selma
Ćehić Ibrahim

Napomena br. 1: Praktična nastava se može realizirati i u drugim zdravstvenim ustanovama pod uvjetom da zadovolji praktičnu nastavu na svim odjelima koji su predviđeni Nastavnim planom i programom.

Napomena br. 2: Sastanak svih kandidata, o kome se prethodno razgovaralo, neće biti održan s obzirom da smo postigli rješenje za izvođenje praktične nastave!

 

Subcategories