Spisak kandidata upisanih u prvi ciklus Obrazovanja odraslih

medicinska skola bihacU prilogu objavljujemo spisak kandidata upisanih u prvi ciklus obrazovanja odraslih JU Medicinske škole Bihać.

Read more: Spisak kandidata upisanih u prvi ciklus Obrazovanja odraslih

Sastanak i potpisivanje ugovora

Poziv na sastanakObavještavamo sve polaznike koji su upisali program "Obrazovanje odraslih" da će se u ponedjeljak, 22.12.2014. u 17 sati u prostorijama škole održati sastanak na kojem će se polaznici detaljno upoznati sa pravilima, njihovim pravima i obavezama, te na kojima će se potpisati ugovor na osnovu Zakona o obrazovanju odraslih i Pravilnika o srednjoškolskom obrazovanju odraslih.

Read more: Sastanak i potpisivanje ugovora

Raspored nastave i grupe i predmeti polaznika

termini polaganjaS obzirom da su iz pojedinih predmeta grupe obimne, morali smo napraviti po dvije grupe za tri predmeta, a za ostale po jednu grupu.

Read more: Raspored nastave i grupe i predmeti polaznika

"Obrazovanje odraslih" i ovog vikenda bez nastave

info11S obzirom da redovni učenici u ovoj sedmici nisu pohađali redovnu nastavu zbog vremenskih neprilika, grijanje u školi nije bilo aktivirano.

Read more: "Obrazovanje odraslih" i ovog vikenda bez nastave

Spisak polaznika "Obrazovanja odraslih" koji imaju pravo izići na ispite

spisak obrazovanje odraslihNakon završene nastave za sve polaznike programa "Obrazovanje odraslih" objavljujemo spiskove polaznika koji imaju i koji nemaju pravo pristupanja ispitima u skladu sa Zakonom o obrazovanju odraslih.

Read more: Spisak polaznika "Obrazovanja odraslih" koji imaju pravo izići na ispite

Prijava i termini ispita za "Obrazovanje odraslih"

Ispiti obrazovanje odraslihObjavljujemo termine ispita za polaznike programa "Obrazovanje odraslih" i molimo sve kandidate da se pridržavaju navedenih rokova i termina.

Read more: Prijava i termini ispita za "Obrazovanje odraslih"