PONOVNI POZIV za sastanak kandidata za program "Obrazovanja odraslih"

sastanak obrazovanje odraslih- Obavještavamo sve kandidate koji su se prijavili u I ciklus (prvi razred) obrazovanja odraslih da će sastanak sa kandidatima biti upriličen u četvrtak, 17.09.2015. godine u 15 sati u prostorijama škole. Na tom sastanku će kandidati dobiti rješenja o prijemu i ugovore koje će trebati potpisati. Također, kandidati će imati priliku da se upoznaju sa detaljima vezanih za nastavu, polaganje ispita i drugim pravilima važnih za ovo obrazovanje.

Kandidati NISU obavezni sa sobom donositi nikakvu dodatnu dokumentaciju, niti u ovom sada periodu uplaćivati bilo kakva sredstva. Sve te detaljne informacije o vremenu uplata i količini će dobiti u tekstu ugovora kojeg trebaju potpisati.

- Što se tiče kandidata koji su već završili prvi razred i žele nastaviti da će se sastanak s njima održati u utorak, 22.09.2015. godine sa početkom u 17:30 sati u prostorijama škole na kojem će se također precizirati detalji vezani za predavanja, uplate, rokove ispita itd.


Molimo sve kandidate da se odazovu ovom sastanku i koristimo priliku da im se izvinemo zbog kašnjenja s obzirom da smo ove sastanke planirali održati u augustu mjesecu, ali zbog brojnosti kandidata nismo bili u prilici završiti sve pripreme u roku kojeg smo sebi postavili.